Vilka är vi?

Vi på Tapper Trädfällning AB har varit verksamma inom trädfällningsbranschen i Sollentuna sedan flera år tillbaka. All vår personal har lång erfarenhet av branschen och vet hur man fäller träd på bästa möjliga sätt. De har inte heller bara mycket erfarenhet utan också den utbildning som krävs. Vi innehar motorsågsbehörighet ABCDE utfärdade av säker skog samt även certifierade enl. CPT-B (certified proffestional treeclimber). Vi är registrerade för F-skatt och innehar ansvarsförsäkring via Trygg-Hansa. 

Varför vi startade företaget

Vi startade Tapper Trädfällning AB för att kunna förse kunder i Sollentuna och andra delar av Stockholmsområdet med hjälp med att fälla träd på ett korrekt och säkert sätt. Vi siktar också på att kunna erbjuda de allra bästa priserna inom branschen. Hos oss får du därför bästa tänkbara hjälp till ett så billigt pris som möjligt. Tveka därför inte att ta kontakt med oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp som krävs.

Vår idé – ett totalkoncept

När du anlitar oss på Tapper Trädfällning AB får du inte bara hjälp med att fälla träd. Vi tar även hand om alla rester av trädet och dessutom stubben om du så önskar. Vi sköter också själva planeringen för att se till att ditt träd fälls på ett säkert och riktigt sätt, detta så att det varken uppkommer några skador på byggnader eller människor. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med!